2104204165 Κριεζώτου 15-19, Πειραιάς peramgreg@gmail.com
hero image
 
 
 
 
GP INSURANCE SUB AGENT
Ασφαλιστικό γραφείο Πειραιάς Αττική | Περάμαντζης Γρηγόρης


Το ασφαλιστικό γραφείο GP INSURANCE SUB AGENT εδρεύει στον Πειραιά και είμαστε εδώ για να βρούμε το κατάλληλο πρόγραμμα που ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες της οικογενείας σας!

Έχοντας εξασφαλίσει προνομιακή συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες και τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα ασφαλιστικά πακέτα που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες και το συμφέρον του.

Το γραφείο μας έχει σαν στόχο την σωστή ενημέρωση, την άμεση εξυπηρέτηση, και τον σχεδιασμό παροχών με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες. Παρέχουμε υπεύθυνα και ποιοτικά λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσωπικές και επιχειρηματικές σας ανάγκες.


 
 
 
     
     
     
 
 


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Στο ασφαλιστικό μας γραφείο GP INSURANCE SUB AGENT εδρεύει στον Πειραιά δίνουμε έμφαση στις ανάγκες και τις αγωνίες των πελατών μας, καταφέρνοντας μ’ αυτό το τρόπο να προσφέρουμε καινοτόμες ασφαλιστικές υπηρεσίες με συνέπεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Από το 2015 και μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα και συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, τόσο με επαγγελματίες όσο και με ιδιώτες πελάτες.


 
 
 
     
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

κι ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας!